Доставка вантажів з Китаю в Україну! https://cargo.meest.com/wp-content/uploads/2024/03/cargo-1340x360-2802.jpg Доставка вантажів з Китаю в Україну!

Доставка вантажів з Китаю в Україну!

Найкращі рішення у міжнародній логістиці.

У сучасному світі логістики та міжнародної торгівлі, ефективна та надійна доставка товарів з-за кордону, відіграє вирішальну роль в побудові успішного бізнесу. Пропонуємо вам найкраще логістичне рішення для вашого бізнес процесу.

Доставка вантажів з Китаю в Україну!

Вартість доставки вантажу з Китаю: 1 м3 – 700€

Вартість вказана з урахуванням доставки вантажу від терміналів у Китаї (Шанхай, Нінбо, Шеньчжень) до адреси у Києві. При доставці в інші міста, вартість доставки може змінитися.

*Пропозиція діє до 31.03.2024 р.

*Доставка на умовах FOB Shanghai, FOB Ningbo, FOB Shenzhen.
*Доставка по Україні до адреси, де не ведуться бойові дії.
*Вартість доставки не включає митного оформлення та митних платежів

Ми розуміємо, що кожен бізнес має свої унікальні потреби, тому кожен наш клієнт отримує персонального менеджера для супроводу всього процесу доставки, починаючи з консультацій щодо ЗЕД і закінчуючи оформленням необхідних документів, включаючи митне оформлення, кваліфіковану підтримку, повний спектр послуг, транспарентність та надійність на кожному етапі доставки.

Партнерство з Meest Cargo відкриває нові можливості для вашого бізнесу та підвищує вашу конкурентоспроможність на ринку. Ваші ресурси можуть бути сконцентровані на вирішенні інших завдань. Логістику забезпечить Meest Cargo.

Meest Cargo – надійний логістичний оператор, ваших міжнародних вантажних потоків!