Meest Cargo на Саміті Експортерів від Forbes https://cargo.meest.com/wp-content/uploads/2024/03/cargo-1340x360-2803-2.jpg Meest Cargo на Саміті Експортерів від Forbes

Meest Cargo на Саміті Експортерів від Forbes

Обговорення майбутнього українського експорту, нові виклики та можливості глобальної експансії.

Компанія Meest Cargo, у складі компаній глобальної поштово-логістичної групи Meest, стала офіційним партнером Саміту Експортерів, організованого Forbes Ukraine, який відбувся минулої п’ятниці у Києві та зібрав представників великого та середнього бізнесу, експертів та державних діячів для обговорення майбутнього українського експорту.

Meest Gargo на Саміті Експортерів від Forbes

Meest на саміті був присутній не лише зі стендом, на якому працювала ціла команда експертів та спеціалістів від різних напрямів бізнесу, також на панельній дискусії виступив акціонер Meest – В’ячеслав Лисенко, з актуальною темою “Нові горизонти: експансія на захід, південь та схід”. Він поділився аналізом поточного стану міжнародної торгівлі, з акцентом на виклики та можливості, з якими стикаються українські компанії при виході на нові ринки.

Meest Cargo і надалі планує активно долучатися до подібних заходів, наголошуючи на важливості обміну досвідом та відстеженні актуальних трендів у світовій та українській торгівлі.