Meest Cargo на Всеукраїнському Дні Логіста 2023 https://cargo.meest.com/wp-content/uploads/2023/12/image-1340x360-1-1.png Meest Cargo на Всеукраїнському Дні Логіста 2023

Meest Cargo на Всеукраїнському Дні Логіста 2023

Компанія Meest Cargo взяла активну участь в наймасштабнішому логістичному заході «Всеукраїнський День Логіста 2023», який проходив 23-24 листопада в місті Києві.

Подія зібрала більше тисячі учасників з різних галузей, які працюють над вирішенням найважливіших завдань ланцюжка постачання та оптимізації логістичної діяльності в сьогоднішній непростій ситуації в Україні.

Meest Cargo на Всеукраїнському Дні Логіста 2023

Meest Cargo на заході представляв комерційний директор компанії Руслан Решетівський, який проводив важливі бізнес-зустрічі на яких була обговорена майбутня співпраця з клієнтами та партнерами.

«Ця подія об’єднала ключових операторів у сфері логістики, включаючи представників міжнародних логістичних компаній. Meest Cargo є невід’ємною частиною ринку перевезень, і для нас участь у таких заходах – це можливість перебувати в епіцентрі важливих подій світу логістики, відстежувати тенденції та динаміку цього ринку, що, своєю чергою, допомагає нам постійно вдосконалювати та розвивати наші пропозиції для клієнтів. Протягом двох днів виставки ми обговорили актуальні питання та тренди у нашій галузі зі старими друзями та партнерами, а також налагодили тісні контакти з новими партнерами, які зацікавились комплексними пропозиціями Meest Cargo з міжнародної доставки вантажів та митно-брокерських послуг, які обов’язково принесуть для наших клієнтів нові, комфортні та цікаві рішення» – сказав Руслан Решетівський.

Компанія Meest Cargo й надалі братиме участь у подібних заходах для того, щоб завжди бути в курсі останніх тенденцій і залишатися лідером на ринку міжнародної доставки вантажів та митно-брокерських послуг.

На завершення, компанія Meest Cargo висловлює щиру подяку всім Захисникам та Захисницям, які дають змогу нам у тилу, жити та підтримувати економіку, коли вони щодня і щоночі виборюють нашу країну, не даючи ворогу жодного шансу.